2011. aug. 20.

Újabb kórházkör letudva

De komolyan...
Ha van valainek valami szupi kis javaslata, melyik kórházba menjünk legközelebb, várom szeretettel.
Mondjuk csak a rágcsálómentességet szeretném feltételként szabni.

Szóval megint úgy tűnik, hogy itthon vagyunk. Áááá, cseppet sem gáz, hogy jövő héten tölti Peti a 2 hónapot és ez a pontosan a 8. napunk itthon. Néz is szerencsétlen nagy szemekkel körbe, szerintem azt hiszi, örökbe van fogadva.

A kórház 3. hetét egyszerűen megúsztuk.
Én azt gondolom a plexusunkról (ez a kézsérülése), hogy nem ugyanolyan minőségű lehet, mint az általános, amely egyébként születési sérülés, és az egy iszonyatosan lassan javuló valami (Peti szobatársának pl. ilyenje volt és ők években számolnak, mire esetleg jó lesz). Peppino keze meg varázslatos módon javult. Gyakorlatilag napról napra lazult ki neki a bénulás.
Még a nővérek is úgy jöttek pénteken, hogy "meglepődtem, hogy maguk is mennek haza".
Mivel alapból min. 3 hét az elektromos kezelés.

A jövő...
Egyelőre Eszti beteg lett, Laci halványan reménykedik egy 20. fogban, én úgy érzem, hogy erősebb ez a nyavalya most, szerintem nem fogtakony. És belefáradtunk hirtelen abba, hogy "jajjmilesz, ha Peti elkapja". Nem tudjuk. Passz. Majd valahogy lesz.

Ennél durvább dolgok is történnek majd, ugyanis a jövőben minden héten 2* megyünk fel Pestre az elektromos kezelést folytatni. Nem tudni, meddig. Vonattal és BKV-val. Máshogy nem megoldható a dolog. (Szóval Zsuzsi kösd fel a gatyád, mert keresni foglak, ugyanis szerintem a kölyök lába rossz helyen van a kendőben... :) )

Annyi reményünk van, hogy több orvos szerint az anyai ellenanyagok olyan 2-3 hós korig védik a babát még a sajátján kívül, így addig talán végre eljutunk immunológushoz. (Aki amúgy szept. 6-án kezd rendelni és akkor ad majd időpontot... Köszi. Gondolom novemberre.)

Illetve sikerült belebotlanom a neten egy di George-os kisfiú anyukájába, akik már túl vannak jó sok mindenen, úgyhogy tépem be az infókat tőle.

Más nincs, kiélvezzük az itthonlétet megint egy ideig.

6 megjegyzés:

  1. Hát ez szuper, hogy otthon vagytok, nagyon örülök! Esztikének jobbulást, és ne aggódj ,szerintem is védi Petikét az anyatej! Mióta Gergő megszületett Bebének már volt torokgyuszija, hányós-fosós vírusa, és semmit nem kapott el belőle, mert a mi doktornénink szerint is ilyenkor még védi őket az anyatej. Mondanom sem kell, hogy Bebét persze betegen se lehetett elrángatni Gergő mellől, simogatta, puszilgatta ugyanúgy. A kendőzésbe meg bele fogsz tanulni, irtó szuper találmány az már biztos! Sok-sok puszi Nektek! Zsu

    VálaszTörlés
  2. Gyors jobbulást Esztinek, és örömöröm, hogy ismét otthon Petivel!

    VálaszTörlés
  3. Móni, de örülök a híreidnek!!! Jobbulást a cukilánynak, akármi is, Peti ki fogja kerülni a bacit!
    Tudod, hogy milyen nagy örömmel segítek a kendőkötésben. Hívj, vagy írj, hogy mikor és megyek elétek akár a margitba, akárhová!
    Éljen a sorstárs, ha segítőkész, és hajrá tovább nagyfiú!!!

    Gyógypuszi, ölelés!
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülünk, hogy otthon vagytok és ha bármikor gondoljátok, szívesen látunk titeket a nagy Pesten:)))Esztinek jobbulást!
    Puszi:Andabella

    VálaszTörlés
  5. De jó,hogy otthon vagytok:)Esztinek gyógypuszik!!!

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy végre megint otthon vagytok! Csajszinak gyógyulást, nektek kitatrtást a sok utazáshoz! Örülök, hogy Peti keze gyorsan javul azért ezek tök jó hírek!Drukk, hogy ne kajon el semmit, de szerintem nem fog, olyan stramm legényke! Puszi nektek!Verus

    VálaszTörlés