2011. aug. 23.

Gázgéza

Nagyon tehetetlenek vagyunk egy bizonyos problémával szemben.

Van ez az Eszter.
Ez a tündérbogyó kislány, édespofa cukiság a csatjaival és a kis virágos nyári ruhácskájával.
Mosolyog boldogan a szoba közepén a fehér gyöngy-fogacskáival.

Majd odamegy az apja elé, megfordul, letolja a bugyiját ééés odaszellent.

Ezután hangosan vihogva kiabálja, hogy lepukiztam apát.

Nomost erre varrjál gombot!

Jaaaa, neeeem, ez a sztori nem egyszeri... ez rendszeres kéremszépen!

Néha azon gondolkodom, mi a fittyfenét eszik ez a gyerek, ami ilyen mértékű gázképződést okoz? Persze szerinte ez kúva jól jön, mert jó poén.

Az a baj, hogy engem továbbra is a röhögőgörcs kerülget minden alkalommal, így kénytelen vagyok vagy elfordulni, vagy távozni a szobából, Laci meg... hát ő biza nevelni próbál. Sikertelenül.

És amúgy ide a rozsdás bökőt, hogy a bölcsiből van az alap ötlet, miszerint más lepukizása szórakoztató...

9 megjegyzés:

  1. :o) igen,a bölcsiből nagyon sok "jó" szokást hoznak haza a gyerekek.Szonja a harapást meg a fűbe állva fiúként pisilést és a könny nélküli műhisztit.
    gabi

    VálaszTörlés
  2. Egyszer elnevettem magam, amikor Adri az orrom alá durrantott, és megdögönyöztem. Azóta "az orrod alá puppantottam" felkiáltással fordul a hozzá legközelebb álló emberhez, mikor pukkant... akkor is, ha valaki más van ott rajtunk kívül... de ő legalább a bugyiját nem tolja le hozzá :D

    VálaszTörlés
  3. előbb-utóbb csak megunják...

    VálaszTörlés
  4. Előbb-utóbb...az öcsém Robi már majdnem 15 éves, de még mindig nagyon nagy poénnak tartja, ha odapukizik más orra alá...:S Nyugi Móni, ha szerencsétek van Eszti hamarabb kinövi :P

    VálaszTörlés
  5. Hát szerintem Lacinak is ott kéne hagyni ilyenkor Esztert. És semmiképpen sem nevetni, mert az megerősíti a viselkedést. Így remélhetőleg hamar leszokik róla!
    Crocus

    VálaszTörlés
  6. Laci leszidja, kizavarja a szobából, stb...
    azért a sztori úgy teljes, hogy pukizgat a kiscsaj a mamára, bölcsis nevelőkre, rokonokra, stb...nem pedig csak rám...

    VálaszTörlés
  7. Jaaa, én nem nevelek ez ügyben, és persze elvonulok röhögni. Naná, hogy nem akarom megerősíteni ebben.
    Csak Laci már ezen túljutott, így ő próbálkozik.
    És igen, abban bízom, hogy majd csak túljut ezen is (bár egyelőre a dolog egy nevelési csődnek tűnik... De reménykedem, hogy nem tart 15 éves koráig, mert az azért nem lenne túl csajos... ;) )

    VálaszTörlés
  8. Bakker!!!! :DDD Mekkora arcot neveltek, ill. próbáltok nevelni! :D

    VálaszTörlés
  9. :))) poén csaj! Hát ez asszem minden gyereknél előjön valéahoyg, inkább most, mint később...ha 8 évesen csinálná, asszem nem nevetnél ilyen jól! Édes csaj! én a bölcsiseket féltem, hogy majd Vinci miket fog nekik tanítani...annyi mindent összeszedett a nagyoktól itthon, hogy jajj! Most a sláger, a fúrok, faragok, söprök, mutatok...és farnkón áll a kerítésnél, és boldog boldogtalannak, aki arra jár muatatja...hát mikor megláttam, kiesett majden a kávé a kezemből, és csak azért nem esett mert hát a szent kávét mégse borogathatom, túl jó nedű. :)))) Na de télleg ilynekor én is csak a fürdőben szakadok meg, nehoyg lássa, hogy tetszett, mert aztán soha nem fejezi be, mert micsoda jó poén! Hát csak így tovább, keményen!
    És hogy van kisebbik lurkó? Remélem jól!

    VálaszTörlés