2011. aug. 17.

Murphy munkában

Ami hóttuti:
Ha a kölyködben egy utolsó adag varrat nyaral, akkor az nem lazán kiesik, hanem begyullad (már az eltávolításához is 4 orvos és 2 növér kellett). Most a szokásos van: remélni, hogy nem lesz lázas meg ilyesmi. De alszik egész nap. Pont mint a GOKI-ban a sebproblémakor.

Ha a liftben oltári királyak a fényviszonyok, akkor nálad biztos nincs szemöldökcsipesz, hogy kihasználhasd.

Ha extra jó áron szerzel be multipakkos, korábban ki nem próbált popsitörlöt, akkor az nanáhogy iszonyat büdös, és szagolhatod akár egy hónapig is. (amúgy Huggies, ha valaki szintén ráugrana a DM-ben)

Ha anyád megszán egy nagy adag bakonyi sertésbordával a kórházban, akkor az nagyon biztos, hogy 7 nap után először nem a porból húslevest és a stabil natúrszeletet szolgálják fel ebédre.

Ennyi a híradás, és nem, most nem szaladok inkább lottóért.
(Víszont frankónagy leértékelésbe futottam bele :500ért szereztem farmergatyát, nem is egyet. Ha hozzáveszem a 2000res Tamaris papucsomat, amit szintén egyik kórházazás alkalmával szereztem, akkor be kell látnom, mégsem vagyok vér szerencsétlen... :)

2 megjegyzés:

  1. Móni! Örülök, hogy van humorod!!! Nem is tudom sírjak vagy nevessek?!:)) Haláli vagy! Picicsávónak gyors javulást, fránya varratok! nagy kupánvágást nekik! Neked mag kitartás továbbra, és hajrá leértékelések! Esztinek is pussz! remélem jól van! Gondolunk rátok! Verus, Vince , többiek

    VálaszTörlés
  2. Nyáron megbüdösödnek a popsitörlők, nem veszünk nagy csomaghegyeket! :D
    Szemöldökcsipesz? Bakker mikre gondolsz, nekem itthon nem jut ilyesmi az eszembe! Kicsit megy az igénytelenség... :P
    Drukk, hogy lázmentesen megússzátok!
    Az 500-s farmer az nem semmi, én 2000-ért vettem Springfield-ben, de azért is a földhöz csapdostam a popsit (na jó csak képletesen).
    Meddig maradtok?

    VálaszTörlés