2013. aug. 23.

Esős meg csak sztorizgatós

Előszöris, esett az eső. Tegnapelőtt? Ja, akkor.
Kezdett visszakúszni a "két gyerekkel útnakindulós" szintidőm fél órára.
Jó gáz lesz nemsokára megint csattogtatni a vezényszavakat, mint "hol a gatyád?", "ne menj be saras cipővel!" vagy "hova hordtátok szét a sapikat?" és "jajj zuhog, vissza kell mennem az ernyőkért".

Eszti mindenesetre meg volt zizzenve délelőtt, hogy deazonnalmost induljunk, mert most jól zuhog! 
Nem akarta feldolgozni az infót, hogy nekem ez nem buli még Peppel is a nyakamban.
De perszepersze, menjünk! Hát miért is maradnánk otthon, ha lehet sétálgatni a zuhogó esőben is, nem?
Aztán szerencsére a fél órás készülődés alatt saaahaaajnoohooooss elállt az eső is.
De tócsa maradt, örömboldogság maradt.



Délutánra szép idő lett, így melegében benyújtottuk a számítógépszerelős számlát Hajniéknak, úgyhogy 5-kor már náluk landolt a két gyerek.

Mi jól elvoltunk persze, nade azok? Jajj!

Átment a mama is (Artúrkutyás persze), úgyhogy rendesen foglalkoztatva voltak. Mikor megérkeztünk, Peti még mindig a "boldogan rohangálás" fázisában volt. Ránk se bagózott.
Eszti meg, na az is hullajópofa! Előadta a mamáéknak, hogy mert minket anyáék ide lepasszoltak.
Tény tény, de az is, hogy arra a felvetésre, hogy "lehet, hogy átmennek a Hajniékhoz", azonnal magyarázni kezdte: Menjetek nyugodtan kettesben sétálni, mi nagyon jól elleszünk a Petivel. Nem lesz seeeeemi gond, ugye Péterkééém? Majd már öltözött is az induláshoz.

Aztán tegnap bevállaltam még kettőt a magaméi mellé, hiszen Timinek (Vikianyu) végre hazajött a férje 7 hónap után Koszovóból, csak legyenek már pár órát kettesben.
Nem is volt gáz, mert Viki/Eszter a 4éves kislánykák kedvenc szórakozásának hódoltak egész délután, vagyis sikítoztak. Rájuk sem kellett nézni.
Olivka mondjuk rendesen elkámpicsorodott, és az uccsó 15 percet sírással töltötte, dehát ja, 1 éves, szerintem anyát akarta. Úgyhogy ringattam, majd megjött anya is. Amúgyis olyan hihetetlenül cuki kislány. (Ja, és 10 kiló.... khmm... talán több is.... na hagyjuk. :) )


Holnap meg csak leszedjük már a bodzabogyót a szörpnek... Természetesen bio minőségig, vagyis Zsuzsiékig megyünk érte. :) Szóval buliiii!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése