2013. jún. 27.

Szülinapos Péter Úr

Édesbogaram, Pepókirály!
Aki életkora előrehaladtával csak egyre nagyon szerelmemmé válik.
Két éves lett.
A legkevésbé sem a digeorge-os, kórházas előélet miatt imádom egyre jobban és jobban, hanem a kisfiúság miatt. Ezt tényleg nem értheti senki, csak a fiúcskával rendelkező anyukatársaim. Ahhhh....

És különben is, egyre inkább úgy vagyok vele, mint Esztivel is voltam: mindig azt hiszem, hogy ennél a koránál már nem lehet édesebb, és ahogy nő rájövök, hogy lehet. :)

A jelenlegi kedvencem, amikor megzabálom, és ezt csak az utókornak örökítem meg (megpróbálva elfelejteni a tegnap este 10-es pillanatot, amikor jöttem a bejegyzésem után egy utóiratot írni, és azt írta a rendszer: "a blog törölve lett". Sokkos állapotban adtam meg a telefonszámom az sms-es ellenőrzésért. No ennyit az utókorról. :D) De azért hátha...
Szóval:
"Szólj apának, hogy kész az ebéd!" És  erre visítva rohan ki a konyhából, már az ajtónál kiabálva, hogy ebéééé, ebééé. És nem áll meg az ajtóknál. Bemegy a nappaliba és belekiabálja az apja fejébe. Jajj, nem tudom, miért tetszik ez annyira, de kész vagyok tőle. :)

Node a szülinap okán ma délelőtt elcaplattunk hármasban ajándékot és tortát venni. (Igen, ez az uccsó pillanatosdi már lassan megszokottá válik, de lett ajándék? Lett. Akkormeg? :D )

Rém vicces volt, ahogy Eszti kommandózott a játékboltban, "nehogy Peti meglássa a meglepetését". Mintha érdekelte volna. :) De Esztit, aaaaazt imádtam!
Meg akkor is, amikor reggel bebújt mellém az ágyba, és az alábbiakat mondta -a még alvó- Peppre:

És kap ajándékot, de jó lesz neki! És majd hogy fog örülni! És képzeld, már rendes puszit is tud ám adni. Régen csak így csinálta (rámnyomja a nyitott száját), de most már képzeld, így csinálta nekem (és cuppant egyet az arcomon). A Petike a legaranyosabb kisbaba a világon! 

Meg te békakirálylány! :)

Végül dehogy sütöttem/vettem tortát,  4ünknek minek? Holnap meg úgyis sütök egyet, mert jönnek a mamáék köszönteni.
Ezért lett a Vincentből származó profiterrol a tökéletes megoldás torta témára. És még a gyertyákat is elbírta.

Űűűű, CseppPepp akkorát fújt, hogy még a gyertya is elhajlott.! Hahaha! (Nem, amúgy a jó hangulat érdekében ma mégsem állítottam mérlegre. :) )


Majd én megmutatom hogyan működik, jó?


És akkora ajándékot leltem ám! Fűnyíró vazze! :D (Azért tudni kell, hogy imádja Eszti játék babakocsiját tologatni a lakásban. Úgyhogy most lett egy srácosabb megoldás a rózsaszín járgány helyett. Zseni vagyok, kész!)


Azért figyeljük, ki harcol a legnagyobb villával. :D
(Ez a nomád mód szerintem abszolút rendben van egy szülinaphoz. )


No így volt ez ma, szülinaposban.
(Ja, és kapott persze sorsjegyet- minden szülinapos kap. Nyert vele 1000 forintot. Szerencsefia :)

10 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot Pepónak! Nagyon jófej kiskoma. Hogy örül a fűnyírónak. :D Eszti is nagyon drága, és amit az öccséről mondott... Jajjj, ilyenkor olyan szemétnek érzem magam, hogy nem akarok/merek tesót csinálni az enyém gyereknek. :O Mármint nem a csinálással van a baj.... :D
    És a "blog törölve" nagyon ijesztő lehetett, gyorsan mentek is egyet, már úgyis rég csináltam. (Egyszer még egy régebbi blogomat töröltem, ami más email címmel is volt, erre visszalépve az aktuális, nem eltüntetésre szánt blogra, nekem is ezt írta ki, és teljesen bepánikoltam De aztán szerencsére meglett valahogy.)

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot Pepónak! :)

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse Petit!!!
    Ezek szerint készülhetek, hogy fiús anyának lenni más...
    Múltkor mondtam Bélának, hogy kezdek jó anyós lenni. Kérdezte miért. Én meg mondtam, hogy azért, mert Bende a legszebb kisfiam! :)))

    VálaszTörlés
  4. Boldog Szülinapot itt is! :)
    Ez a body ami Petin van nagyon jóóóóóóóóóó, Gergőnek is aktuális lenne egy ilyen! :D

    VálaszTörlés
  5. Én meg nektek örülök, de nagyon. ;-) Boldog szülinapot Petinek, de anyukáról se feledkezzünk meg, hiszen ő is ott volt a nagy napon, úgyhogy Téged is köszöntelek Mónika!
    Az meg tiszta sor, hogy nagyobb imádat, mint a gyermekünk felé irányul, nincs. Ez a legjobb befektetés minden szempontból.
    Most gondold el, hová fog ez az imádat fokozódni az évek múlásával! Váááá, utána csak bőg az ember a meghatottságtól menetrendszerűen! ;-)
    Anett

    VálaszTörlés
  6. Boldog szülinapot kívánunk Petinek! (Te meg még mindig nagyon jól írsz!!)

    VálaszTörlés
  7. Köszipuszi mindenkine (Hajnikám, tőled ezt jó nagy bóknak veszem. ;) )

    VálaszTörlés
  8. Nagyon Boldog Szülcsinapot Kívánok Petinek!!
    Nagyon édesek mindketten! :)

    VálaszTörlés