2013. jan. 30.

Alice Csodaországban

Laci volt az ovis szülőin a múlt héten, mesélte, hogy az óvónénik szerint úgyis minden kisfiú pókember és minden kislány hercegnő lesz.
Eszti vágyai pont passzoltak is ebbe a képbe. Ő ugye királylányról indult.

Engem nem zavart különösebben, hogyha ez akar lenni, akkor én aztán nem erőszakolom ki magamból "kreatívanyut" csak azért, hogy ne ő legyen a 12. hercegnő.
Noés...
...megúsztuk a királylányt. :)

Viszonylag egyszerűen ment. Ugyanis tényleg elindultunk pár hete angolturinézőbe, és már az első helyen a "dehelyeskislány" felkiáltással hoztak is neki egy boszorkányjelmezt.

Na azt a fejet, amit erre Eszti vágott... Azon remekül szórakoztak az eladók, főleg, hogy bejelentette hozzá: én nem leszek boszorkány mert én szép vagyok.
Megelégedéssel nyugtáztam a dolgot, legyen is önbizalma a gyereknek!

Az eladóknak is leesett a téma, erre előkapták a kirakatban lógó Alice jelmezt, hogy bár nem királylány, de pont passzol.
És igen! Eszti azonnal akarta, és le sem akarta venni, és deszép meg pörög a szoknyája én meg egy hete koptatom a számat, hogy Alice igazából nem királylány ám. (Mielőtt farsang előtt egy nappal megvilágosodna, hogy ő eredetileg nem is ez akart lenni.) Úgyhogy azóta végignézte 2* az Alice Csodaországban-t és bámmm. Boldogan elvonult ma farsangra a jelmezében.

Ja, vagy 6 képet csináltam róla, el kell hinni, ez a legjobb... Mindegy... :D



5 megjegyzés:

  1. Nah, nekem meg tőle homályosodik el mindig a szemem, mert annyira szeretnék egy kislányt, egy ILYEN kislányt. ;-)
    Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy kettőt... :P (De őszintén? Legalább 3-at kívánok. ILYET! :D )

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Aranyos vagy, pedig igazán olyan béndzsa fejeket vág mostanában fotózkodáskor. De a ruha cuki. :)

      Törlés