2012. okt. 8.

Borotvaélen táncolunk

Ventolin ügyben.
Már csőre töltve hever, de még nem lőttem, mert most nem hallom a zörögni.
Perszepersze Pepókirály, de van ám neki bajtársa is.

Hogy ez most egy újabb betegség-e vagy az előző nem múlt el nekik teljesen... Fene tudja. Mindenesetre Ms Utálok-oviba-menni Eszter megint megúszta 3 napra a dolgot. Pepóka meg már 1/4 12-kor sunyiban bealudt a ruhaszárító alatt.

Én sem vagyok toppos termék, ha így haladunk, karácsonyra egy pár új lábat kérek, az éjszaka folyamán meg nem emlékszem, hogy aludtam volna, így szegény betegekkel nem voltam túl türelmes.
Az éjszaka az a röhej, hogy nem is voltak gázok ám, de azt felváltva nyomták.

11-ig nem tudtam elaludni, éjfél előtt már jött Eszti, hogy folyik az orra. Orrfújás, visszafektetés, zsepibekészítés. 1 körül Peti elkezdte az egy órán át tartó fuldokolva köhögős műsorszámát, ezalatt azért nem aludtam olyan hejdejót (nem sírt, nem is kellett bemennem hozzá, de akkoris), majd Eszti kezdte el a trombitálást, vagy 12* hallottam. Végül megérkezett 3.35-kor, hogy neki pisilnie kell.
Pisilt, és nem is küldtem vissza a szobájába. Bekucorodott a kanapéra, ahol lefeküdtünk és egy órán keresztül nyomta az orrfújás/köhögés mókáját, és aztán 2 oldalbarúgás és 3 fejbetenyerelés közben valamit csak aludtam kb. 5-7-ig.

Így heti programok lefújva, kivéve K, aki még mondjuk nem tudja, hogy programunk van, meg azóta jelentkezett Hangya is, de mondtam neki, csak annyi gyereket hozzon, amennyit muszáj a tanuláshoz. (Vagyis Zsuzsi, hátrakötözést mutatok neki. Ki gondolta volna, mi? :D)

Úgyhogy ezt csak beszívtuk így a megint vagy még mindig takonnyal.

De semmi gáz, a kölyök már saját műsorszámot ad el orrszívás alkalmával. Beteszem a porszívó mellé, és mondom neki, hogy "hozom az orrszívóóót!" Erre vihogva elspurizik. Majd egy kicsit megkocogtatom a szerkentyűt, és győz a kíváncsiság. Visszatrappol és összeszereli.
Tök cuki és le is van videózva. De nézhetetlen, szal remélem, Laci csinálsz vele valamit, mert sááárga Béb az egész!!!!

Helyette megnézhető ez: cukorborsógyerekek
(Na ez sem a minőség csúcsa.)


3 megjegyzés:

  1. ...mi is Ventolinoztunk egy bő hetet. Hannának. Tavaly havonta vittem hörghuruttal... Jó lenne, ha ezen a télen nem ez lenne...
    Nektek jobbulást! A labadnak is!

    VálaszTörlés
  2. De édesen játszanak a vidin! :)))
    Jobbulást a gyerekeknek!!!!!

    VálaszTörlés
  3. tééényleg cukorborsók :) jobbulást mindenkinek hamar!

    VálaszTörlés