2012. máj. 29.

Újra szív a porszívó

Jó már, péntek óta.
Valószínű Pepókát sikerült ráoltani egy kezdődő betegségre, aminek az lett az eredménye, hogy már csütörtök éjjel mega-mennyiségűt szívtunk orrot. A dolog érdekes volt, mert Petyuszkám nem rinyált, nem balhézott, szimplám elmolyolt az ágyában. De nem aludt.
Úgyhogy ahányszor meghallottam, kihoztam orrszippantani (utána viszont mindig azonnal elaludt).

Aztán soktakony pénteken, kevesebb, de durvább színű szombaton, vasárnapra nem emlékszem, de hétfőn, úgy köhögött, ahogy soha! (Ennek mi ugye örültünk, hadd jöjjön ki a cucc!)
Mára meg eljött az "ajajjjzörög, a tüdején van, ajajj azonnal orvoshoz, ajajj a szíve, ajajj végekampec kórház atyámsegíts" stb stb.... életérzés, így azonnal orvoshoz szaladtunk délután.

Aki aztán mosolyogva bejelentette, hogy - ájuljatok!: semmisincs. Kicsit hosszabb a kilégzés vagy mi, és azért 2 napig menjen a Ventolin, de alapvetően nincs baja.
Így nagy boldogan távoztunk.

Mondtam is Pepókának, hogy gyógyuljon már meg, mert betegen nem vehet részt Kriszta esküvőjén, és amúgyis a betegség lezabálja a pacemaker elemét! Szóval kapja össze magát ejhajjj!

Aprópici bajocska, hogy bár azt gondoltam, hogy keménytökös csajom van, de az bizony sem nem kemény, se nem tökös, viszont beállhat a "papírkutya" tábla alá.
Hát nem elkapta? (Megjegyzem, ez az első eset, hogy nem Eszti hozta a kórságot, hanem Peti szerezte).
Így ma Eszti is itthon maradt (neki csak megatakony van), újra átélhettem a kétgyerekkel busszal Dévényre akciót (simaliba, de tényleg, ha necces szitu van, Eszti olyan rendes, mint soha máskor.), de amúgy rémületes, hogy semmire nincs idő itthon két kölökkel.

Végezetül álljon itt egy kép. A tökcuki és imádnivaló Petikirályról.

Vasárnap, Laci másnapos. Én meg 11-kor fel akartam kelteni. Kölykök a nappaliban, én meg bemásztam Lacihoz az ágyba. Remekül el is szórakoztunk, vártuk, mikor szakad meg a csönd a nappaliban. De csak nem szakadt....
Nu.... 10 perc múlva megnéztem, mivanmár!
Hát ez: Eszti szívem bekapcsolta a TV-t és a kanapéról nézte, Peti meg így... :)

(Igen, ez a korábban említett, sosem használt cumisüveg, amivel remekül elszórakozik.)
Na ezért nem lehet a kölyköket két percre sem magukra hagyni....

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Gyors gyógyulást nekik. Nagyon cuki ez a kép. Jéé, olyan könyve Alexnek is volt, csak a nyál tönkretette. Mert ugye a kutya fülét folyton rágni kell, de az anyagtól felázott a könyv is, így végül a kukában végezte. (Amúgy is könyvfalók a fiaim, de sajna nem a jobbik értelemben :( )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére ez nem rágja... :) (De Eszti már sikeresen legyilkolta hasonlóképp a Cili cicás verzióját. :D)

      Törlés
  3. Cuki Pepi!!!!! :) Mielőbbi gyógyulást a gyerekeknek!

    VálaszTörlés
  4. hehehe az ember sose tudja, mi a rosszabb, ha visít mindkettő, vagy ha tökcsöndben vannak, míg átszaladok két percre a másik szobába :DDD

    VálaszTörlés
  5. és nanáhogy hamar meggyógyulnak! cupp!

    VálaszTörlés