2012. máj. 2.

Tisztatüdő meg a gumicukros majális

Egyébként Petyó jól van, ma elvittem egy röpke hallgatózásra a gyerekorvoshoz, de tiszta a tüdeje.
Mondjuk immár másodszor sikerült visítófrászt kapni az olyan veszedelmesen fájdalmas tevékenységtől, mint a sztetoszkóp érintése. Marhapoén volt.
De a bőgés alkalmával legalább meghallotta a doktornő is, miért hoztam el. Még kicsit krákogós, de erre már nem kell szedni semmit (a Stodal mehet még a héten, de az homeopatás cucc, nempálya)

Úgyhogy ha így igaz, hogy megúsztuk egy hét alatt, akkor nagyonkirályak vagyunk!

Tegnap elmentünk majálisba.
Biztos nagyon meleg lehetett, mert meghívtam a nagyobb kölykök egy adag.... gumicukorra.
Nincs mit tenni, én is öregszem...
Na jó, azért történt, mert egyik nap meglátta a Haribo reklámot, felcsillant a szeme és bejelentette: Ilyet kóstoltam ám a bölcsiben! (A fene a magánbölcsibe...) Már tudtam a végzetem: "És ízlett?" Igen, nagyon finom volt. Majd veszel nekem anya? "Hát persze!" (Majd százévmúlva....)
De aztán csak kapott. Végülis vásárfia kell. (Persze tavaly még nem voltam ilyen öreg, érzékeny, és főtt kukoricát kapott. :) )

Petyusz jól elvolt, mondjuk a kölesgolyók megint ráragadtak a ruhájára.
Ma vettem neki bulátát, hátha könnyebb megfogni, de nem túl okos a ded, azt is egyben próbálja beszuszakolni a fejébe. (Persze nem megy, és a nyálas, szétmállott részek lepotyognak, éééés megszáradva felragadnak a ruhájára....)

De voltunk majálison és kész.

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy Pepi okés!!!

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy pepe okés! Esztered hihetlen fazon, szuper képek!!!

    VálaszTörlés
  3. Örülök,hogy minden rendben.

    Igaz még új olvasód vagyok, de nagyon tetszik ahogy írsz,jókat szoktam mosolyogni rajta. Éppen ezért szeretnék neked adni egy blog díjat ha elfogadod. A részleteket megtalálod nálam :
    http://pillelili.blogspot.com/2012/05/dij.html

    VálaszTörlés