2012. máj. 31.

Megnyugvás-hajelvesztés-videó

Ehembehem, totál boldog vagyok.
Szénné unom magam, mert Petyuszom még alszik, Esztit azt elirányítottam bölcsibe (miután tegnap ellőttünk 3 csillagszórót, mert a konyhaszekrényt pakoltam, és megtaláltuk közben, tízóraira csokit evett - mert konyhaszekrényt pakoltam, és még sorolhatnám. Így mivel napi 5* kell neki orrot fújni, úgy gondoltam-érthető okokból-, hogy bölcsiben a helye... :) )
Szóval megreggeliztem felöltöztem, és mást nem tudok csinálni, így unalmamban elolvasgattam az Esztiről szóló bejegyzéseket száz évvel ezelőttről (amikor hasonló korú volt, mint Peti).
Hát tök jó!
Nyilván elfelejtettem, hogy a reggelijét rendszeresen nem ette meg, széthajigálta, ebédre minimálisat evett, finnyogott, nem kellett neki, aztán sokszor csak 40 percet aludt délután, és amúgyis volt olyan, végignyávogta az egész délelőttöt.
No ehhez képest Peti istenkirály, mert ő legalább alszik délután rendesen... :)

De tényleg ugyanilyen volt Eszti is, így megnyugodtam, hogy Pepóka megmarad azért ebéd nélkül is, mert ihajjj, mit művel emmeg a zöldséggel. Vazze még hörög is hozzá! Grrr... (Szóval nem eszik olyat szívesen.... Bébiételt sem, úgyhogy nem kell célzásokat tenni a főzési tudományomra.)

Node nem is ezt akartam, hanem a cukorzsákokat.
Eszti is végre eljutott fodrászhoz. (Oké, hogy a szemészeti kontrollra is el kéne vinni, de azért fontossági sorrend megvan.)
Szóval végre levágták a seggigérő haját (nem, nem ért addig, csak lazán túlzok.)
Most pont jó nyárias, akár hajgumi nélkül is hordható. Nekünk tetszik. (És ő is magának, mert apja megsuhintotta este a haját hátulról felfelé, amin annyira megsértődött, hogy 5 percig bőgött, majd további 3-ig hüppögött, hogy apa elrontotta a hajamat, nem csinos már, összekócolta. No igen, apa kifeküdt, én meg szarrá röhögtem magam. Persze apa aztán visszasuhintotta, így visszabillent a gyerek lelki egyensúlya. :) )


Meg reggel levideóztam őket (itten van), bár asszem a másik vidi cukibb lett, de ezen meg tessék megfigyelni Esztimakit, amint fél szemmel azt lesi, mit csinál a Peti, és egy az egyben másolja. Mert mondtam neki, hogy kismajmok vagytok mind a ketten, és ő elhitte...
Meg amúgyis ugye rendszeresen úgy kell csinálni, mint a Peti, mert az jó. Ennek az lett a folyománya, hogy tegnap kivágtam a kukába a lentebb bemutatott cumisüveget, mert Eszti két napja abba könyörgi bele a vizet. (És issza is, nemcsak nézi...) Úgyhogy csókkom jójáték...


5 megjegyzés:

  1. Cuki az új séróval!
    Petyka meg egyszerűen cuker bogyó mint mindig!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csini Esztike az új séróval!
    Pepi meg zabálnivaló!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Kellett röhögnöm a videónézés közben! Mintha Laurát láttam volna Hanna mellett...
    (kúszva kell közlekedni néha a lakásban; a babahintába kell ülni a játszón és közben azt mondani - 3 évesen!!!!!! - hogy 'ba-bbba-bbbbba'...stb...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, tudod mit izgultam, hogy a pár másodperces felvétel alatt Eszti el ne kezdje bugyuta stílusban mondogatni, hogy "pá-pá"? :D (Váá, és Eszti is kúszik ám! :))

      Törlés
  4. cukkancsik :D

    (hehehe mikor Oli tanult felállni, Adri is szándékosan bénázott, visszaesett a földre, nagyon röhejes volt szegény :D )

    VálaszTörlés