2012. máj. 23.

Istennő feeling után gyors hangulatrombolás

Ma elmentem reggel a piacra.
Annyira jó volt! Nagyon szeretek piacra menni, de tőlünk az olyan 25 perc séta babakocsival és hát na. Nem is részletezem.
Egy éve voltam utoljára, stabilan még az eperszezonban. Nagy élmény volt végre újra elmenni, minden szart összevásárolni (persze piaci árura gondolok, de mindig többet veszek, mint reális).
Szóval ez jó volt.

Aztán hazaértünk viszonylag rendezetten (vagyis Peti végig a babakocsiban ült, mekkora szó, mi?), és nekiláttam a mindennek.
Főztem rakott spárgát ebédre, sütöttem csokis kekszet holnapra Eszti névnapjára a bölcsibe, elpakoltam a mosogatógépről a soksok vackot, amit már el kellett onnan rendezni, letakarítottam, hajat mostam, előkészítettem délutánra a muffint (csak mert nem bírok magamal és most már muszáj kipróbálnom a minimuffin sütőmet). Mindezt Petyóka mellett 2 óra alatt... Nem is értem, hogy történt.
Peti valami furcsa okból kifolyólag mintegy 1,5 órán keresztül egy régi, és sosem használt cumisüveget rágott. Nyugton.

Úgyhogy hihetetlen boldog voltam magamtól meg tőle is persze!

Kissé rontott az élményen, hogy még a piacról hazafelé frankón leszart egy madár. Mázlim volt, mert karon landolt és rövidujjúban voltam (a nedves törlőkendő meg alap tartozék), és ezután kb. 5 perccel elcsípett a postás az utcán, hogy odaadja a tértivevényes levelet.
Tényleg elhittem, hogy a madárszar után csak szerencsés dolog lehet benne. Már, ami az óvodai fellebbezést illeti, ugyanis onnan jött.
Oszt nem volt az. A levél gyakorlatilag azt tartalmazta, hogy a családi kassza bukik még egy 600ezret a jövő évben.
Azért elmesélném hogy elég durva protekciónk volt. Ráadásul két oldalról. És így sem vették fel Esztit.
Hogy mit gondolok erről? Tényleg csak röviden:  apicsába- arohadtéletbe-anyátok.
Vagyis nem lesz autócsere.

De ezen túl tényleg nem érdemes vele foglalkozni, evvan.

Ja, még valami! Ha Petinek nem jön ki holnap reggelre egy foga, akkor ez még Esztit is lekörözte a "sohanemleszfoga" versenyben. (Nem vagyok őrült, csak Eszti első foga pont szilveszterkor jött ki, az meg a 11. hófordulója előtti 3. nap, ezért tudom napra pontosan az esetet.)

7 megjegyzés:

  1. Van egy elméletem a madáráltalleszarás és szerencse kapcsolatában. Érdekel?

    VálaszTörlés
  2. Ha a bőrödön landol nem hoz szerencsét. Vasárnap a Margitszigeten sétáltunk, elhelyezkedtünk egy padon, h elfogyasszuk az ebédet (perec), amikor a vállamon toccsan egy adag cucc, amiből a hajamra is került. Cool. Apa popsitörlővel eltüntette, ruhámon szagot szerencsére nem éreztem. Ma megtudtam, h Patit felvették a bölcsibe.
    Gratulálok a kúszáshoz Peppínónak! Esztinek meg boldog névnapot kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pfff... Tudtam, hogy kabátot kellett volna vennem! :)

      Törlés
  3. Ja, és sajnálom, h nem vették fel oviba. Nekünk júni 8-án derül ki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nektek drukkolok, hátha sikeresebb lesz az akció!

      Törlés
  4. Hűű, Peti nagyon ügyes!! Az ovi meg szívás, nálunk majd júniusban derül ki, hogy mizu. Ja, és még két hónapig kéretik nem írni holmi csokis kekszekről, meg muffinokról!!! :)

    VálaszTörlés