2013. dec. 27.

Úgy volt az a karácsony...

ESZTER: Ő érti a karácsony szellemét. És boldog. Potyognak az ajándékok, szép az élet! :) Óóó, ő még annyira édes, kicsi, tisztalelkű. Örül annak, amit csak kap!

Amikor nyáron a Vikiéknék voltunk elképedve vettem tudomásul, hogy amíg az én gyerekemnek kettő, azaz 2 db pónija van, addig van olyan, akinek egy egész játékosdoboznyi.
Úgyhogy beláttam, nekünk biza póniparkot kell építeni. Higgyétek el, hogy ez egy borzalmas értelmetlenség, de kötelező. Eszti mesélte, hogy az oviban is van a lányoknak sok pónijuk, meg kastély meg ilyen gyönyörök. Hátszóval jó, póni....

Úgyhogy Eszti kapott egy falka pónit, meg a mamáéknál egy sellőBarbie-t, a másik mamától meg egy "alvósállat" pónit (plüsst). Úgyhogy innentől kezdve a karácsony neki már csak boldog lehetett!
Most nézd már, hogy képes örülni neki! :)



PÉTER:
Nos, őt ha megkérdeznénk, milyen volt a karácsony, akkor valószínűleg visszakérdezne: Milyen karácsony? Úgy 5 napja nem nagyon van magánál. Lázas.
Óriási meglepetésünkre 23-án belázasodott estére. És azóta sem javult a helyzet. Gyakorlatilag az egész karácsonyi mulatságot ennek-annak (főleg persze Etumama) a kezében töltötte félig beájulva. Tegnap meg ma már csak szinte aludt, úgyhogy délután becsületesen látogatást tettünk az ügyeleten egy adag cuccért. Lehet elmesélem holnap az egészet. :)
Az a szerencse, hogy a készülődéskor még jól volt, maxon pörgött, a 23-ai Szentestét itthon meg a mamáéknál jól bírta. Aztán náluk kezdett melegedni és a romantikus esti vacsit már elterülve töltötte az etetőszékében.
Szóval 3-ból csak egy Szenteste borult meg, nem rossz arány. Ő amúgyis karácsonyi manó: 3-ból 3 karácsonykor volt beteg. De már nem sokat kell bírni, és megnő... :)
De amíg képben volt, édes volt. Csak nézett, meg játszott (ááábakker még puszilgatta is a szirénázó mentőautóját :D ), szemmel láthatóan sokkos volt. Asszem jövőre jobban fel kell készítenem, hogy Jézuska/angyalka/karifa/ajándék.
Mert ugyanez a bambafej van az összes fotón. :)


ANYA: Ó istenem! Én egészen konkrétan szerelmes vagyok az új ajándékomba! (Igazából ezért írtam az egész bejegyzést.)
Hogy lássátok! Ezt. :D


Beszarok, olyan jó! (Ez tipikusan az a dolog, amire vagy rábukik valaki, hogy defasza, vagy 3 napig röhög rajta, hogy miaszarez? :D Gondolom, mindenki magára ismer. :P )

Én az első kategória vagyok, úgyhogy ezzel aludtam. Komolyan! :D

Ez egy aranyszínű, maciformájú, kövekkel kirakott kulcstartó. A macinak mozog a keze-lába, nem rögzített és a hátuljába szívecskék vannak belelyuggatva.

Valószínűleg sosem fog kulcsot látni (biztos nem hagyom, hogy a kulcsok kiverjék belőle a köveket).

Én mindig mondtam Lacinak, hogy nekem igazán könnyű ajándékot venni. Mert mindegy, csak csillogjon! És ez... jajj! :D (Kaptam ám még fülbevalót is, és még hoppá: egy lakkot is, amit ha belegondolok, hogy Laci beállt a lakkok közé nézelődni, akkor nagyon kell röhögnöm, de ettől az egész még értékesebb.)
Úgyhogy kb. határtalan a boldogságom.

APA: Ő nyilván boldog, hogy mi azok vagyunk, osztjóvan. Más sztori róla nincs. :)




5 megjegyzés:

  1. De édes Eszti, ahogy örül! :)
    A "miaszarez?" részen meg szétröhögtem magam! :D Köszönöm! Mondtam már, hogy imádom, ahogy fogalmazol?!
    Amúgy cuki a maci, de én még csak most barátkozom a csillogással a körömlakkok kapcsán, évekig voltam kőkemény rocker,kizárólag feketében jártam, fekete lehetett csak a körmöm és a szemem is. :D Szóval nem gyűlölöm a macidat, de lehet, hogy én nem örültem volna neki annyira, mint te. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer Marilyn Manson számmal válaszoltál egy kommentben, azóta tudom, hogy "fekete" vagy. :D
      De onnan is van kiút, a körmöd pl. már nagyon nem afelé tendál, és ez az út csak csillogósabb lesz. :P
      Én is voltam valaha fekete cuccos (annyira nem, mint te), de nekem jajj, de elmúlt már az az időszak! :) (Hűűű, mondjuk évről évre akarok venni egy Martenst, de bakker 30 rugó. Pedig állat jók vannak már! És még most is úgy érzem, lesz nekem még Martensem! A maci mellé... :D )

      Törlés
  2. hihi, én szénné röhögtem magam a legújabb kincseden :D vagyis inkább azon, hogy mennyire örülsz neki! ez annyira jó, hogy ilyen "gyermeklelkű" vagy :) debáááázzzz ha látnád, hogy nekem mit hozott a Jesszuska, lehet hogy idetépnél érte Kecskemétről :D (csak sajnos nem tudom lefotózni jól, egyébként egy egyedi nyakék, 3 soros és nem írom tovább, kúvajó!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úhuhúúú, pedig jól sejted, úúúúúgy megnézném aztafukszot! ;) Amúgyis új év, új élet, nem jössz vissza?

      Törlés
  3. Én meg csak ámulok- bámulok, kérdőjelek a fejemen...agyban megvan,hogy csajos lettél...de emlékeimben ott a bakancs,a tarisznya...:)
    Csillogás nálam is bejön (én így maradtam), majd face-re felnyomom a szilveszteri ruhám, ami tiszta csillogós volt (amúgy Hádában turiztam).
    Pusza: Dorisz

    VálaszTörlés