2013. dec. 13.

Ne keressetek!

Ha nem jönnék erre tartósan, annak az az oka, hogy ahhhh....
Eszti benyomta az unalmast, hogy márpedig ő nem megy a mamához ma Pestre nélkülünk (vagyis szopi anyu/apu hétvégi forraltborozása, karácsonyi bevásárlása és ajándékcsomagolása) és semmilyen trükkel (szép szó, zsarolás, megvesztegetés, fenyegetés) nem is volt hajlandó elmozdulni erről az álláspontjáról.
Mivel anyuék a nemkétfilléres Cirkuszjegyeket már megvették, így addig tököltünk, amíg kitaláltuk, hogy megyünk mi is holnap reggel. Bakker, házhozvisszük a kölyköt a Cirkuszba! Aztán de jól jártunk! :)

Mondjuk délután lepasszoltuk őket a másik mamához, ahol víganvígan elvoltak. Azért hadd forraltborozzak mán az Urammal! Hejj! Szóval ez jó is volt.

A tény, hogy se mézeskalács, se ajándékcsomagolás, se hiányzó ajándék beszerzése, se boldog egy- gyerekes lét. Helyette sürgős hajfestés, körömlakkozás, mosás, főzés, pakolás, elemfeltöltés. De gyorsan, gyorsan, mert mindjárt reggel lesz!
Vasárnap megyünk tovább wellnesselni: Peti még köhög, Eszti meg szeptember óta ma találta el, hogy nyilván le kéne taknyosodni. Ez az "úgy szép az élet, ha zajlik!" kategória!
Ahhh! Majd kisül ebből is valami! :)

Ui: Az ugye egyértelmű, hogy nem jutott eszembe a nagy szervezésben, hogy most lesz az X faktor döntője? Ááájáájj, mekkora bukta!! Báámmm....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése