2013. dec. 23.

Boldog karácsonyt!

Reggel 8 óra (ja, elég korán keltek ma, ami azt illeti. :P )

És képzeld Petike ma jön a Jézuska és hoz majd egy csomó ajándékot! És képzeld, jujj, hoz neked majd egy mentőautót! ("Héé, ezt nem tudhatjuk, miért mondod neki?" Mert felírtuk a listára. Megj.: ezt a lista dolgot jövőre újra át kell beszélnünk.)
És képzeld Petike én elmegyek moziba apával, megnézzük a Jégvarááááázst. Te oda sahaaajnos nem jöhetsz, de addig alszol és amikor hazajövünk, akkor az angyalkák meg a Jézuska annyi ajándékot hoznak, hogy desokat! Hűűű, de izgi lesz ugye, Petike?

Petike válasza erre a kedves sztorira:
Kérek mézeskalácsot!

Miközben ezt hallgattam reggel az ágyban, még úgy félig alfában fekve rájöttem, hogy igen! Ezt jelenti számomra az anyaság.
Azt, hogy ha karácsonykor csak egy dolgot dughatok be a konnektorba, akkor az az elemtöltő lesz a fényképezőgép miatt és nem a telefonom. :)

Úgyhogy mindenkinek mézeskalácsos, boldogságos, szeretetteljes karácsonyt!

Ui: Igen, nálunk ma jön a Jézuska/angyalkák azon az alapon, hogy a gyereknek mindegy, úgysem tudja hányadika van. Este még Laci szülei is beszállnak az előrehozottba. Így legalább a Szentestét holnap Pesten tölthetjük az én családom körében. Tiszta jó, 3 Szenteste!
Közben meg bukta, mert reggel győztem magyarázni, hogy attól, hogy ma van "Szenteste level 1", attól még nem a 24. adventi naptáras üveget kell kibontani a 23-as kihagyásával.
De ettől még persze még boldogan zeng nálunk az Aaaaveeemariiiiiaaaa!


6 megjegyzés:

  1. Békés és boldog karácsonyt kívánok! Én még a süti gyártás fázisait élem, de majd holnap ide is jön a Jézuska. (Legalábbis ajánlom neki.)
    Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyám, csak miattad fogom fotóval illusztrálva posztolni, mit kaptam a Jézuskától! :D Hasonló gyönyörűséget kívánok neked is, előre mondom. ;)

      Törlés
  2. Móni, Kellemes Ünnepeket Kívánok nektek! :)

    VálaszTörlés
  3. Nektek is kellemes karácsonyi ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kedvesek vagytok! Így most már BUÉK mindannyiótoknak! (Még jó, hogy van még mit kívánni! ;) )

    VálaszTörlés