2013. márc. 29.

1év9hónap2nap

Annyira izgatott vagyok.
Amolyan jóvicces posztot terveztem írni a hóvégi leéégésünkről.

Mert az van keményen. Ugyanis eltaláltam, hogy túl sok pénz folyik ki a kezünkből és ráadásul nyáron laza 3 nyaralást tervezünk (két családit meg egy kettesbenit, pusztán azért, mert Petivel nem akarunk mondjuk egy hétre elutazni, ezért 2 rövidebb (2-3 napos) családi lesz).
Noígy első körben hó elején eltüntettem a a számlánkról a pénzt lekötésekbe, szépen kiszámolva, elrendezve. Na nem számoltam túl jól, így mostanra se pénz se posztó. Ahogy az hó végén illik.
Ma már boldog örömmel kapartam össze a hűtőről egy -a véradásért kapott- 500 forintos kajajegyet, meg a Tesco által küldött Clubcardos 400 forintnyi utalványt. El is Tescóztuk gyorsan, csak hogy éhen ne haljunk keddig. :)
Eszti a biztonság kedvéért elutazik anyuékkal Simontornyára holnap, hátha ott adnak enni neki és vasárnap mi is megyünk.  (Mert a rémhírterjesztésemmel ellentétben köze nincs a tüdőgyulladáshoz. Valami vírusos gégegyusza, ami amolyan kruppos felhangot okozott nála, de azon kívül, hogy tegnap meg sem tudott szólalni, éjjel meg a hidegpára alatt aludt, mert "ugatott", na azon kívül nem sok baja van. Remélem az éjszaka is rendben lesz már. Gyógyszert sem igen kapott rá.)

Naszóval ezt a témát gondoltam bő lére ereszteni, amikor este vazze mi történik?

Hátbakker az 1 éves, 9 hónapos és 2 napos erőteljesen hypotón, ámde küzdő szellemű úriember felállt a konyha közepén és odasétált hozzám. Mondom o-d-a-s-é-t-á-l-t. :)
Majd elborult, felállt és elment apja utána  fürdőszobába. 13 lépést tett meg akkor. Úgy elsőre.
Úgyhogy "azonnal-add-ide-a-fényképezőőőőt!" stílusban csináltam is 3 videót. 
"Virágokat az öltözőbe kérjük!"



7 megjegyzés:

  1. Juhhééjuhéé! Szép húsvéti ajándék :)
    Kriszta

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de ügyes!!! :) Szerintem -de lehet, hogy tévedek, mert nincs viszonyítási alapom- talán azon szülők, akiknek döcögősebben fejlődik a gyereke, valahogy jobban tud örülni minden egyes előrelépésnek. Olyan kis zsiványnak tűnik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mámmint tudnak akart lenni. :D

      Törlés
    2. Jaja, van benne igazság, bár ez a járás az alapgyereknél is mérföldkő. De egyebekben igen, örül a szerencsétlen szülője, ha kipipálhatja szépen sorban a dolgokat. :) (Míg "normál" gyerek esetében ott van a magabiztosság, hogy úgyis menni fog ez vagy az, tök mindegy +/- 1 hónap.)

      Törlés
  3. Eszméletlen cuki!!!!! Na most akkor holnaptól új, eddig nem is álmodott veszélyek várják az amúgy büszke szülőket? Reszkess lakás és benne lakók, itt jön a király!!!! Hatalmas puszit küldök neki!!!

    VálaszTörlés
  4. Igenigen, kösziköszi, puszipuszi. :)

    VálaszTörlés