2013. febr. 28.

Meddig szép az élet?

Háááát, a boldogság utolsó morzsáit csipkedem már fel a földről. Lehet, már el is fogyott?

A hétfő még kb. rendben volt, ennek örülök, mert 10millás nap volt.

Kedd óta Peti címszavakban:
Hányás, hasmenés, láz, étvágytalanság, aluszékonyság, takony, köhögés, nyöszörgés.
Nem egyszerre, de szépen sorjában. Az a kérdés, történhet-e még valami egy gyerekkel ezen kívül. Hát nem sok (mert a fülét is néha piszkálja...)

A történet nem visszaeséséről szól, hanem új fertőzésről, ami miatt elmondhatjuk, hogy 3-a óta nem volt egészséges. Volt ugyan két nap, kettő!, amikor nem kellett a porszívó/inhalálás és még köhögésmentesség volt: ez a két hétvégi nap. Most mondja bárki is, hogy nem így volt megírva, hogy nekünk mennünk kellett.

Örülök is neki, mert feltöltve tértünk vissza, így tudomásul vesszük, hogy ez van. Amin Eszti egy hét alatt röhögve átment, az Pepókámat most újra legyűri két hétig.
Nem csodálkozunk, van róla papírunk, hogy ez biza papírkutya. Különben pont kiszámoltuk, hogy az immunológiára még egészségesen eljuthatunk, de nem nyert, így lemondtuk. Újra.

A januári teljes hónap egészség böjtje van most.

Most nincs baj, alszik. Ha nem alszik, nyávog. De kb. egy órát van fent egyszerre, szóval kibírom.
Én is taknyos vagyok, így konkrétan jól is esik: egész nap olvasok, pihenek, néha elriszálom a seggét egy órán át. Aztán szól hogy tente. És akkor visszafekszik.
Etetni sem kell. 3 napja nem eszik egy falatot sem.

Én nem voltam beteg még a szezonban. Ami a tavalyhoz képest remek eredmény. (Laci még mindig tartja magát már vagy egy éve.) Múlt héten volt egy adag erős torokfájásom és mostanra lerobbant a fejem.
De kinézek az ablakon és tökre elhiszem, hogy lesz még tavasz, meg nyár (főként, amikor Eszti nem fog oviba járni, jajj alig várom!), és azt is, hogy lesz ez a gyerek még 3-4-5 éves, amikor már nem ilyen szerencsétlen egy-egy betegség, úgyhogy jóvan. Elmegyünk orvoshoz ma.
Csak azt sajnálom, hogyha rá kell nyomni a 3. adag antibiotikumot. A hasmenéses pocakjára. Az kurvanagy szopás lesz. (Ja, márbocs, éppen nem vagyok túl finomkodó.)

3 megjegyzés:

  1. Jobbulást Nektek, és gyorsan jöjjön az a tavasz!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon gyors gyógyulást Nektek! Én is várom a tavaszt, az előbb kimentem az erkélyre napfényt szívni, olyan jó volt. ;-)
    Anett

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást nektek és sok napsütést!!

    VálaszTörlés