2013. jan. 3.

Visszaszámlálás indul

Tényleg, mintha ketyegne is a fejem felett...
Na de most mi van? Két (azaz kettő), egészséges (azaz nem beteg) gyerekem. Hogy teljesen érthető legyen a szitu: Eszti és Peti páros nemköhög, nemtaknyol, nemhörög, nem inhalál, nem orrotfúj/szív: egészségesek.

Mert az milyen durva már, hogy Esztit azért nem vittem még a héten oviba, mert pont ezt akartam elérni, vagyis: legalább egy hétig rendben legyenek.
Peti tegnap fejezte be az egyhetes antibió kúrát, eléggé helyrekapta, Eszti meg már egy ideje okés.
Úgyhogy most hempergünk az érzésben.

Azért a hörgőskölyökkel szerencsére eljutottunk vasárnap Stornyára. Az meglehetősen jó élményre is sikeredett.
Ott pl. egyértelművé vált, hogy a szepszaros időszaknak ágyőpá! (Már K. valószínű, nálatok is csak az idegen hely élménye volt a bőgés kiváltó oka.)

Node Stornyán... ujujjj! Átmentünk keresztanyuékhoz. Naanyám! Világi cimborák keresztanyámmal!
Basszus nem volt hajlandó kiszállni a kezéből sem. Szó szerint. Csak úgy rázta a fejét, ha mondtam, hogy na gyere megyünk. Ő hozta haza mameszomhoz is, mert még a fejét is elfordította, nehogy vége legyen a jólétnek.

Mondjuk Laci nagyon találóan megjegyezte, hogy keresztanyu amúgy pont úgy néz ki, mint anyu, és hát azokat a viszonyokat meg tudjuk. De különben meg kit érdekel miért? Volt aki helyettem cipelje a 9 kilós sejhajt (nem, nincs annyi, csak menőzni akartam. :) ).

Úgyhogy este szomorúság volt neki hazajönni- végig is balhézta az hazautat (oké megbocsátjuk, töksötétben másfél óra, a brutál köd miatt majdnem kettő... szal én is balhéztam volna).

Aztán majdnem elmentünk wellnesselni. Hát jóvan, ma olyan világot élünk, ahol egy használt babakocsi árából simán elmegy egy család 3 napra...  (A babakoccsert ugyanis decemberben eladtuk. Az is jó élmény volt, mert -ahogyan sejtettem- olyanok vették meg, aki pont erre a márkára és típusra gyúrtak, és tök boldogok voltak, pedig Szegedről utaztak idáig).
Szóval nem mentünk wellnesselni, mert NEM VOLT HELY. Nem hittem el: 3 hotel és teltházak. Háát, nekem ne sírjanak...

Így ma elmentünk a Tescóba. Miértmiértmiért? Izzóért jó? Amit ugye Szilveszterkor kihagytunk.
Úgyhogy legalább jól világítunk. (És a Tesco olyan szinten kongott, amilyet utoljára akkor láttam, amikor 20 évesen, kissé kapatosan, éjfélkor sörért és sültcsirkéért ugrottunk be.) A kissé kapatos jelen esetben egy finomított kifejezése a valóságnak.
Úgyhogy ez élmény csapó 3.
Viszont akciós chips (normális: 900 helyett 200ért, oké apukám. Bicaj helyett megettem!!!), akciós bodyk (5 db autós 1400ért) és akciós kislánybugyik. Majdnem akkora érzés volt, mint a wellness.

Na jó. Nem ám.

8 megjegyzés:

  1. Az akciós body-kra én is felfigyeltem. Főleg, hogy most már én is gyűjthetem a fiús cuccokat! Képzeld!
    Örülök, hogy végre van izzótok. A levegő meg remélem már nem izzik köztetek.

    anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jááj, ám, olvastam mmmicsodaaaa hírek! Hát én nagyon örülök neki, hogy végre neked is lesz egy miniszerelmed! Az olyan jóóóóó! :)
      Ruhára számíthatsz ránk is, akad itten kisfiúcucc!

      Törlés
    2. Hát, igen... AZ elején nem is tudtam mit kezdeni az infóval, hogy kisfiú. Pedig én már előre éreztem, hogy ő az lesz. Mégis két lány után fura volt belegondolni, hogy minden peluskinyitáskor más dolgot fogok látni a pelusban... Meg ugye más kisruhák, más játékok, másfajta törődés. Vagy ez majd jön magától? Remélem... De most már egyre jobban várom. :)
      A ruhákról meg még tárgyaljunk! Majd seftelünk! ;)

      anna

      Törlés
    3. ...ja, és tök ügyes vagy az 50 perces wellnesre összepakolással. Lassanként már 10 perc alatt is kész leszel egy egész családra való bőrönddel!

      Törlés
    4. Én nem seftelésnek hívom: ajándéknak. (A kuki a pelusban meg biza egy ideig rémisztő, az biztos. :D )

      Törlés
    5. Köszi! Mármint a kisruhás dolgot!
      A pelusos dolgot meg remélem, tényleg könnyű lesz megszokni, mert egyelőre nagyon fura belegondolni is...

      Törlés
  2. nekem ez a babakocsieladás nagyon nem megy. nem akarod feltenjni helyettem? mi is elmennénk az árából wellnesselni :D

    VálaszTörlés