2013. jan. 1.

Szilveszteres

Életem talán legpocsékabbja. Na jó, de a tavalyit nem számoljuk.

Azzal kezdtük, hogy a virsli, amit amúgy nem túl olcsón vettünk reggelire- szilveszter van, vagy mi, szar volt. Mini, cuki meg minden, de ízre/állagra rossz, ráadásul szétdurrant és így minden darabja egy nagy, bőréből kifordult kukira emlékeztetett (nem tudom, milyen az, csak úgy mondom.)

Ááá, ez semmi, elmentünk vásárolni. És miután szépen megvettünk mindent délelőtt az -immár szokásosnak nevezhető- extra kajapartinkhoz (vagyis olaszboltból szalámik, sonkák, articsóka, parmezán, olíva jajjjdehovasorolhatnám még mit nem), szal ezután úgy összevesztünk Lacival még délelőtt, hogy aztán este 8-ig nem szóltunk egymáshoz.
Miért és hol? A Tescóban vazze 3 db égő miatt!

Gallyra vágta a napunkat, a prosciuttós, olívapatés vacsoránkat, az egggész Szilveszterünket.

Nos, oké, eltelt a nap nagy duzzogásban, szar volt, még szerpentint sem dobáltunk.

Csak estére sikerült kb. összekaparni a viszonyunkat, igencsak húzós idő (átlag 3-4 óra a nemszólokhozzád, de óévbúcsúztatáskor ennek is tovább kell tartania).

Este mi lefektettük a kölyköket, most minek tébláboljanak itt, nekik ez még tök mindegy (hehe, nekünk meg nem..) Meg is állapítottam este 8-kor, hogy rendben van, mázli, a szomszéd srácok nem tartanak idén sem bulit- úgy 5 éve tartottak egyszer, azóta parázunk a következőn, mert az is olyan jóvót! :S
Naés, tádáááám! A haverok beállítottak negyed 9-kor. Aztán minden volt, ami kell: zene, üvöltés, petárda, tűzijáték. Nekem meg: "laza tökömkivan". "Mikor telik már el a hülye szilveszter?" És "újévetakaroook, de azonaaaal!"
(Szerencsére egy kölyök sem ébredt fel erre a sztorira, érthetetlen... )

Notovább. Chips.
Szilveszter van. A chips alap, főleg, mert vaskezű vagyok és nem nagyon tűröm évközben az evését, de ilyenkor ugye mindent lehet.
Emiatt nem is ám simát: kétféle tortilla chips guacamolés dip szósszal.

A hiba ott volt, hogy rendszeresen csinálok avokádókrémet. És bár sejtettem, hogy ez nem az lesz, node az a borzalmas ízélmény, az vazze mindent vitt a napban!
Az egy silány termék, vacak szar, borzalom. Felfoghatatlan, hogy van ember, aki ezt a szart megeszi??? (Ha igen, van egy tegnap bontott, éppencsak megturkált, bárkinek odaadom ajándékba: sőt, úrinő voltam és megtiszteltem az üveget egy hűtőben tárolással is. Hátha tényleg él ember a földön, aki ezt képes megenni.)
Így ott álltam a hülye tortilla chipssel, ami meg nem nagy valami szósz nélkül. Kegyetlen nagy bukta volt! (És mivel összebalhéztünk a Tesco közepén, nem vett Laci sem magának semmilyen simát, hogy elkunyerálhattam volna.)

Érthető módon ez volt az a pont, amikor kibontottam a BB félszáraz pezsgőmet. Abban legalább nem lehet csalódni...
És kb ez volt a legjobb a napban.

Aminek még nem volt vége: Nézzünk valami filmet! (Hihetetlen amúgy, hogy az RTL Klubnak Krokodil Dundee 3-at és Amerikai Pitét sikerült e jeles napra elővarázsolni a szekrényből.)

Mindegy, mert alapesetben nem nézünk filmet TV-n, és amúgyis, ezer éve semmilyet nem is néztünk. (Ugye e téren az emlékezetes szexmentes Twilight volt az utolsó "élményem".)

Mi legyen, mi legyen? Pár film volt csak meg, legyen a "Hófehér és a vadász"!
3. jelenet, érted? Még csak a 3., és ki a főszereplő? Jesszusom, a vámpírosból a csaj. Neeheeeem!!! Deee.... Tuti ő volt, mert ebben a filmben sem volt képes becsukni a száját.
Jóvan, megnéztük, nem volt vészes maga a sztori, de jó se. Az agyhalál már közel.

És így érkeztünk el nagy nehezen az éjfélhez.
Kiskamu kislány meg is jelent 0.15 perckor, kócosan, "mi ez a durrogás?" felkiáltással. (Lefekvés előtt, sőt a nap folyamán 12* beszéltük át, hogy lesz durrogás, duda, petárda, de relax van, úgyhogy szimplán kíváncsiskodni jelent meg az ajtóban. :) De olyan édes volt, hogy egy kicsit ott hesszelhetett velünk.) De ez már újévi sztori.

Mi más van hátra? Nanáhogy mindenkinek BÚÉK!


7 megjegyzés:

  1. A balhét meg az ételekben való csalódást sajnálom.... :S remélem azóta minden rendben van és szent a béke :) Nektek is boldog új évet :)

    VálaszTörlés
  2. Én is bevásároltam tortilla chipssel és guacamolés szósszal, de én az Aldiban, hasonló hurrá szilveszter, együnk egy jót,ha már moziba nem jutunk el egy ideig... újév estéjén került elő, és hasonlóan feledhető az íze. Viszont ezen rajta van hogy csak pár napig tárolható hűtőben is, uh. siessetek az átadással ;)

    Remélem már szent a béke,
    BUÉK mindenkinek!
    Kriszta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aha, értelek. Akkor nem hozzád viszem melegében... :) Viszont az üvege több, mint tökéletes lesz a kimért cseresznyepaprika tárolására. :D

      Törlés