2013. jan. 16.

Örömének száll az égen!

Ma vidám napom van.

Amellett, hogy napok óta nem tudom magam túltenni azon, hogy én az elmúlt napokban havat sem láttam. (De, bocs : hétfőn éjjel esett és reggel 9-re elolvadt.).
Persze, akkor nem sírok, amikor az egész országban esik, nálunk meg süt a nap, úgyhogy itt lakni ezzel jár. Még jó, hogy baromi olcsón vettem novemberben Teszveszen Esztinek téli kezeslábast szánkózni (háromszázért egyébként), mert amennyit eddig használta (egyszer sem)...

Szóval ma szépen összekapartam magunkat és elindultunk akcióvadászatra. Ez amúgy is jó szórakozás: boldoggá tesz, mert én akcióvadász vagyok, és jól is érzem magam tőle, és kész.
Úgyhogy boldogan szereztük be a Pingvin patikában a 20-as Normaflore-t (úgyis fog kelleni előbb-utóbb), nomeg a 250 Ft-os lakkomat. Soha ilyen jó lakkom még nem volt, mint ez a potom pénzért árult, gyorsan száradó és tartós.
Meg ilyeneket.

Aztán bementem az Angexbe (angolturi) -mert keresztanyu ne képzeld, hogy a jelmezeket egyelőre Eszti hajlandó használni- szóval ő most királylány lesz és punktum. Más semmi!
Így nézem már a ruhákat, elég jó jelmezeket árulnak amúgy több angoltureszban is. De még nem leletem rá a méretben is stimmelős darabra.

Node a lényeg! Ott volt valami, amitől elakadt a lélegzetem.
Szerelem. A javából.
Most nem?





Azért fotóztam le, mert Anett, te jutottál eszembe, hogy szerintem te is rástaroltál volna, ha te futsz vele össze. Úgyhogy ezt látnod kell! Állat!

Meg ugye, a kép másik oka, hogy Bébi, szokd a gondolatot...

Már látom magam előtt, ahogyan Laci a képre nézve húzza fel a balszemöldökét, alaposan torzul az arca, és szépen lassan megfogalmazódik benne a kérdés:  "Ez-meg-mi-a-tököm?"

És tudom, hogy nagyanyád kora jut róla eszedbe és és és minden szavadat előre meg tudom mondani.
De vegyél nagy levegőt, nyugodj meg, csináltam bakonyi sertésállatot vacsorára, plusz találtam eldugva egy Hanutát a konyhaszekrényben (szerintem előled dugtam el), de most mégis meghagytam neked. Ugye már jobb is a vérnyomásértéked?

Jobb hát! Ismerem. :)

Ma vagyunk a betegségmentesség 14. napján, ennek örömére talán még Enikőék is átugranak holnap. Bár sajnos őt ez a táska úgysem hozza majd lázba.
De az örömének hangja akkoris száll!

2 megjegyzés:

  1. Hú bameg Móni, ez qrva jó!!! Igen, nagyanyám csatos, de pont azért állat nagyon. ;-) Ez + az én órás nyakláncom (egyszer látnod kell azt is), tiszta gyönyör. Ezt a férfiak soha nem fogják megérteni. Sajnos. :-(

    Anett :-)

    VálaszTörlés