2012. aug. 5.

Nyári időszakban (avagy utálok címet adni)

Eszti elbúcsúzott a bölcsiben. Megvolt a buli, hepaj, gumicukorzabálás.
Vele tényleg szép itthon az élet.
Két napja majdnem ölre mentünk egy karkötőért. Nyilvánvalóan én nyertem volna, de abból meg nem sok hasznom származik, ha még bömböl 20 percig, úgyhogy ment a biznisz meg zsarolás a rózsaszínért.
Királylány felvette mindkettő gyöngyöset, és nem hitte el, hogy az úgy nemfasza.
Aztán bakker bemagyarázta, hogy a kék ruhámhoz esetleg hajlandó odaadni a kéket, de a rózsaszínt semmiképpen sem, mert neki is rózsaszín a rucija. Én meg elhittem neki. (Próbálkoztam egy gyenge, "de a kék ruhámon rózsaszín virágok vannak" szöveggel, de hajthatatlan volt.)

Szeretem. :) És a parádé után persze mélyre zártam a Swarovskimat.
Különben igazán őszinte gyerkő: mondom neki "Eszticica, ne mássz rám, mert leizzadtam ragadok és büdös vagyok!" Erre ő: igen: hagymaszagod van. (Köszi kislány, amúgy tényleg, de na.)




Mint a karácsonyfa! Viszont színben legalább harmonizál (mondjuk én ebben stikkes vagyok, nálam a karácsonyfa is csak megszabott színekkel és formákkal díszíthető.)


Petikirályfi.
Utoljára pénteken dugtuk orvosi sztetoszkóp alá, amely orvos szintén szupikirály volt, mert abban maradtunk, hogy nem akar antibiót adni, de ír fel, ha gáz lenne, kiváltjuk. Szerinte most nem olyan gázos a szitu.
Aztán amikor Pepóka ma reggel 6-kor köhögéssel nyitott, amely még 7-kor is tartott, akkor gáznak nyilvánítottam a helyzetet, és elküldtem a család lelkes tagjait gyógyszertárba (Esztit le sem lehet rázni ilyen alkalmakkor.)
(Ez már a 7. nap, az sok és kész. Meg amúgy is utazni készülünk, ha őfelsége egészségi állapota is engedné. Erről majd akkor, ha őfelsége egészségi állapota engedi.)

Különben meg mit kell csinálni, ha hurutos a gyerek?
Megfürdetni az erkélyen a medencében.  Legalább naponta 2*. Hogy hasson!
(Ááá, ez a kép csak a kezdet volt, szerencsére nincs még ereje teljében, így tartósan fennakadt a medence szélénél. Mint már kiderült, pacsálni imád, úgyhogy fél óra múlva azért kellőképpen mutatta magán a ruhában fürdőzők jegyeit.)
De hiszem, hogy amikor boldog az ember, az nem árthat neki, és ezek basszus boldogok voltak. :)


És mi is, hiszen ez nekünk apjukkal fél óra "üres tekintettel a fejünkből kinézés"-t jelent.
És 3,5 éve mi igencsak szeretünk üres tekintettel a fejünkből kinézni. :P


2 megjegyzés:

  1. hehe próbáld ki, hogy kint felejtesz a medence környékén egy mosogatószivacsot is: tegnap mi majdnem egy kerek órát ültünk üres tekintettel a fejünkből kinézve (érdekes, szintén három és fél éve az egyik kedvenc időtöltésem...), amíg Adrienn mindent de mindent letakarított (jó, nyilván azt is amit nem kéne, de valamit valamiért), Oli pedig boldogan asszisztált

    VálaszTörlés