2013. máj. 18.

Gyógyulás

Hurrá, trálláláá, meg minden amit ilyenkor sikítozni szoktam örömömben!
ZsebPepi meggyógyult!
Csak így lazán, mint valami normál gyerek. Orrfolyás majd laza köhögés, majd 10 nap múlva mindenhappy. Mint egy alap nátha.
Nemhiszemel!

De különben elhiszem, kurvajó, na!

Aztán ez a Pepp éppen élvezi az egyke létet. Tegnap voltunk pacemaker ambulancián (huhh, megúszva: újabb fél évig még nem kell cserélni, bár állítólag azért látszik, hogy használatban van rendesen a kütyü.). Szóval anyu amúgy is elkérte Esztit a hétvégére, így felvittük, otthagytuk.
Mi is csak este jöttünk haza. Már ez is jó volt.

Na Pepperó nem tudott eleget aludni délután anyuéknál (nem csoda, hiszen mostanában 3 órákat nyom rendszeresen), így este itthon lefeküdt és ma reggel 9.15-kor kelt fel.
Már minden elkövettünk, nem suttogtunk, reggeliztünk, kávét főztünk. Laci be is ment a szobájába 9-kor, és megállapította a kezét a gyerek hátára téve, hogy "rendben, még lélegzik". És még erre sem kelt fel. (Ha Esztiért bemegyünk reggelente 7-kor, Pepó már az ajtó nyikkanására felpattan, szóval biztos ki volt nyúlva.)

Na de szép is volt az élet hejehujahajj: aztán a feketeleves: du. 1-kor lefektettem, hogy majd elugrom könyvtárba, amíg alszik... Ja, persze...
Khmm.... majdnem kerek 2, azaz kettő órán át dumált, sikongatott, játszott, bontotta az ágyat. Egyszer kiabált, hogy anya-anya, akkor benéztem szigorúan a kiságyba, de amúgy remekül elvolt majdnem két órán keresztül magában. Majd kidőlt valamivel 3 előtt.
Aztán persze 5 előtt felkeltettem, mert azért na.

Szóval Eszti holnap érkezik, addig felőlem lehet teljes a káosz Petinél, de holnap már nem alhat reggel 8 után, az hóttuti. Így visszaállítjuk a rendet és hallelujah!


7 megjegyzés:

  1. Micsoda szuper hírek :) és de jó már hogy ilyen sokat alszik Pepó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne aggódj, már visszaállt a rend. És 7-kor kel, mint mindig. :)(Neked fogalmad sincs, milyen az, ugye? ;))

      Törlés
  2. Nálunk még mindig úgy kell kiverni reggel 8-kor az ágyból Gerit, mert ha csúszik a délutáni alvás, akkor nálunk sincs fél 9 után alvás, én meg akkor durcás vagyok! :D

    VálaszTörlés
  3. Mi nem ismerjük egymást, a neten bukkantam rád és nagyon megtetszett a blogod, gratulálok :) Már egy ideje olvasgatlak :) (én is a GOKIba járok a fiammal, csak másért, ennek kapcsán találtam a blogodat)

    Szeretném megkérdezni, hogy milyen formában, pontosan melyik homoktövis készítményt eszitek? Kipróbálnám, bár nálunk elvileg nincs immunprobléma, mégis folyton betegek a gyerekek... Köszi szépen előre is!
    (egy zugolvasód pestről)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van fb profilod? Mert "Homoktövis, immunerősítő gyógybogyó" néven fut az, amelyiket konkrétan isszuk. (Jól van, gagyi egy név, de a marketingje kemény. :) ) Ez állagára is rendben van és árában is(olyan 3000 Ft/500 ml). Én 10 milijével adagolom és mivel iszonyat savanyú, kis mézzel összekeverve. Így viszont nagyon szívesen megeszi mindkettő kölykec (2-3 kiskanálnyi csak). Áradoznék még róla, de megkíméllek. :) Szerintem ez valami nagy csodacucc. (Pedig csak néha lelkesedem. :) )
      A lényeg, hogy bármilyen homoktövist veszel: nyers (ne feldolgozott vagy pasztörizált) legyen, és velő vagy esetleg préslé (por meg mittudomén milyen formában fut még, de azok nem tartalmazzák egészében a bogyót.)
      Legalábbis ennyinek jártam utána anno, amikor rábukkantam.
      Üdv és bízom benne, hogy te is csodákat fogsz tapasztalni. :)

      Törlés
    2. Hmm... gondolkoztam. Lehet, hogy ez nem is nyers, hanem "kíméletes eljárással nyert préslé". A nyers kritériumot húzd ki. :)

      Törlés
    3. Nagyon köszi!! Megkeresem fb-on!

      Törlés