2013. máj. 16.

Eszter, a szupersztár

Sikítva kell röhögnöm ezen a kölykön.

Tegnap volt a nagy verseny. Ez nem volt más, mint egy nagycsoportosoknak rendezett versmondóverseny, de a nagycsopisok olyan béndzsák állítólag, hogy nem voltak ügyesek, nem mertek kiállni a színpadra stb., hát pótolták a gyerekeket.
Ezért elvitték a kiscsopiból a két legügyesebbet, Esztit, és a másikEsztert. Mert ők a legügyesebbek. Hangsúlyozzam még, hogy ő a csoport egyik legügyesebb-okosabbja? :D
Szóval mentek ketten Eszterek lelkesen verset mondani.

Én természetesen azzal a tökéletes Esztibe vetett bizalommal álltam a témához, hogy tutira meg is nyeri, csak atomciki lenne, ha egy kiscsoportos kenterbe verné a nagycsopisokat, így úgysem hagyják. :)
Ez ügyben végül nem tudom, mi lett, nem is számít. A lényeg: a csoki.

No, kaptak csokit.
Esztim azzal jött haza, hogy kaptak egy nagy Milkát, amit ő egyedül megevett. Állította, hogy nagyobb volt, mint a normál csoki.  Egy kicsit néztem, de aztán biztosra vettük, hogy nem engedték volna az óvónők, hogy egy nagyMilkát benyomjon egyszerre. Ráadásul Laci kizártnak tartotta, hogy egy óvodai verseny költségvetésébe pont egy fejenkénti nagyMilka férjen be... Jogos, de azért nem nyugodtam meg teljesen.

Ma aztán Laci kiderítette (ugyeugye, ha a férj együtt dolgozik az óvónéni barátjával ;) ), hogy hagyjuk már, az egy kicsi, betűs csoki volt. De azt tényleg egyedül ette meg Esztim. Aki gyengén megszínezte a csokisztorit. :)

És, amin nagyon-nagyon kell röhögnöm.
A kis caros 4 évesek.
Állítólag Eszterek kiálltak a színpadra, elmondta ki-ki a saját versét, amit kell, majd már a színpadról nagy peckesen jöttek le, hogy ők a khmmm... nincs mit szépíteni, szóval hogy ők a szupersztárok. :)

No ezt elő is adták a kiscsoportban a többieknek, hogy ők szupersztárok és a többiek nem. És mindezt olyan hatásosan, hogy többen a csoportban el is sírták magukat.
Na most, ha elképzelem a pulya önfényezős jelenetét, hát sikítva kell röhögnöm. :)
Mondom, kis 4 éves carjankóbélák! De honnan vesznek ilyen baromságokat? Mindenesetre önbizalom terén egyelőre asszem nem kell a lánydedet fejleszteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése