2012. dec. 23.

Karácsonykarácsonykarácsony (mindezt magam körül pörögve!)

A körmömön télapó és hóember dísz (most csináltam, állat lett!), Eszti alvás előtt (khmm... helyett... de ezért már megfenyegettem) "Kiskarácsony-nagykarácsonyt" énekel, kint esik a hó, bent egy fokkal melegebbre állítva a fűtés, minden sütemény kész, minden ajándék becsomagolva, a forralt bor a konyhában csak rám vár. Mondjam? Sálállááá! :D


Hozzánk ugyanis ma jön a Jézuska, mivel holnap Pesten jön össze az én egész családom, a szűkcsaládi Szenteste meg nekem alap, így előrehozva, mint általában.

Délután mennek a kölykök apjukkal sétálni, én meg gyorsan összerakom, amit kell. Szép az élet!

(No jóó, Eszti 6 egész nap betegségmentesség után fulltakony, ezért egy egész Intimissimis papírszatyornyi gyógyszerrel vágunk neki Pestnek. Pepó miatt, aki már 3. napja állja a sarat!
Nemnem, szó sincs útipatikáról: MINDENT viszünk. :) )

Mindenkinek boldogat, szépet, kedveset, kedélyeset, családiasat, otthonülőset és otthonszülőset (Zsuzsikám.... :P), vicceset, unalmasat, sokborosat, sokajándékosat és sokszereteteset! (A megfelelő rész aláhúzandó!)

4 megjegyzés:

  1. Oszt kellően vékonykák lettek-e a vonalak a mézeseken? Amúgy csodaügyes-szép vagy, időben kész lenni nagy mutatvány ilyenkor, és ma még tél van, micsoda időzítés! Pepókának nagyon drukkolok, hogy kikerülje a betegséget, Esztilány meg biztosan kigyógyul az ajándéközöntől!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te még itt? :)
      De sajnos igen. Nem a lukkal van a baj, az pici, hanem talán nem elég kemény a hab és kicsit szétfolyik.
      Így lett a vékony vonalból vastag. :)
      És emiatt pöttyösek a mézeskalácsaim. Az nem folyt szét. :) (Most nem bánod mi, hogy nem bíztad rám a tieid? :P )
      Sokat gondolok rád! Most már ne süssél semmit!!!

      Törlés
  2. Boldog karácsonyi ünnepeket nektek is! Drukkolok hogy Pepi ne betegedjen le és hogy Eszti is gyorsan kilábaljon a baciból! Az írókázásnál meg ha folyik a cucc akkor vagy kevés a porcukor vagy kevés ideig verted a porcukros tojásfehérjét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A velemszületett lustaságomat ismerve... Nem is kérdés, hogy a "kevés ideig habverés" lehet a ludas! :) Köszi! Talán jövőre sikerül igazira! :)

      Törlés