2012. dec. 20.

Karácsony előtt világvége

Ez már milyen szívás amúgyis!

De karácsony előtt azért stabilan meg kell őrülni! Ez az alap.

Mindig próbálja az ember lánya elkerülni, de nem lehet. Szerintem.

Ha tétlenül ülnék a seggemen boldog hallelujah-t hallgatva, akkor szétesne minden. Így most őrült tempót diktálva hallgatom a boldog hallelujah-t!
Ha ezt onnan közelítjük meg, hogy ezek szerint én vagyok a család közepe, akkor máris nem olyan szörnyű a helyzet.

Előszöris, ha nem sok mindent akarok csinálni 23-27-ig (merthogy nekünk addig tart ám biza), akkor le kell törölni a port, ki kell puccantani a fürdőszobát, a tűzhelyet lesikálni, a nagyja mosást elintézni, vasalni, jólbevásárolni. Stb.

Másodsorban pedig meg kell sütni a sütiket, a mézeskalácsot kidíszíteni, csokidíszeket applikálni, kaját főzni, ajándékhalmokat csomagolni. Stb.

Ezeket, ha megfeszülök sem tudom kikerülni.

Úgyhogy lista van a tennivalókról -ezt szigorúan tartjuk- így ma üde színfoltként még Enikőéket is betettük a programba. (Még jó, hogy ő sem hajított el minket a karácsonyi készülődésben, mert szeptember óta nem sikerül összehoznunk a bulit. Úgyhogy úgy voltunk vele, senki kölyke (főleg a miénk persze) nem beteg, erre azonnal ugrani kell! :) )

A másik meg a világvége.
Ez a téma engem rendre foglalkoztatott, igazából évek óta elő-előjött. Már ezer éve a Nóri (asztrológus-kineziológus) sem készítette el a horoszkópomat csak 2012. dec. 21-ig. Mert ez van, kész.
Így szerettem volna ezt a napot együtt tölteni a családdal, mert ugye ki tudhatja.
Aztán jött Laci, hogy karácsonyi partyra menne délutántól és nem tudnám-e esetleg megmondani hánykor lesz a világvége, mert arra eskübecsszó hazajönne. Node ha úgy berúgsz és elfelejtesz?
Szóval neeem.
Ráadásul masszázsra is holnapra van időpontom (mert megérdemlem alapon rendbeteszi a karácsonyi hajtás miatt feszkómat, és különben is azért élünk, hogy jól érezzük magunkat.), úgyhogy valójában annyi lesz, hogy ma a bevásárláskor tényleg veszek tartós kenyeret, aztán várom békében a világvégét.

És a hír, amelyet nem vártak sokan. :)
Nórinál bonyolítottam a ruhabizniszt (itt fodrászNóri), és meglátta Petyuszomat, így:


És elkapta. Így:


Szóval már késő csajok kampányt indítani a szőkevitéz tincseiért! :)




6 megjegyzés:

  1. Brüüühüühüüü...DE így is cuki !

    VálaszTörlés
  2. ó dehogy késő! így tetszik a legjobban! őrületesen édes! :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon sármos ezzel az új férfias frizurával :)

    VálaszTörlés
  4. Bakker, most csináltathatsz megint egy horoszkópot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááá! Nem fontos! :)
      Szerencsére megmaradtunk, bár hiszem, hogy történt, aminek történnie kellett. Vagy csak azért szép minden, mert jön a karácsony? :D

      Törlés