2014. jan. 29.

Jön a szülinap!

Aszongya lelkem kislánya: ő HelloKittys tortát szeretne. Mondom jól van Cicuka, persze, de azért ne éld bele magad teljesen!
Én a kiscsaládi szülinapra nem hiszen, hogy tortát sütök. Mert sütök az oviba, aztán hétvégére, ha jönnek anyuék. Meg akkor is, ha átjönnek Laci szülei. Szóval négyünknek elég az a Jakós picitorta, az nagyon cuki. És ha szerencsém van, akkor még lesz pont HellóKittys is.

Az ajándékon nem nagyon izgattuk magunkat. Kitaláltuk, hogy egy kis babaházat kaphatna. Szerintünk azzal még tök sokáig eljátszik egy gyerek, úgyhogy van értelme. Ráadásul Artúrkutyás mamánál van egy műanyag összecsukhatós lakóbusz berendezéssel, azt nagyon szereti.

Erre jött a poén, hogy kivettük a könyvtárból az APG egyetlen eddig nem olvasott kötetét. Ebben pedig pont van egy babaházas mese. Úgyhogy ennek megfelelően Eszti is rázendített, hogy mi is csináljunk már apával neki egy babaházat (a könyvben a szülők csinálták fából).

Mondom:
-Eszti! AnnaPetiGergő anyukája meg apukája építészek, vagy valami hasonló szakemberek. Ezért csináltak nekik saját készítésű babaházat. Mi nem annyira tudunk ilyet csinálni.
Apa erre azt mondja nekem:
- Ja, én is mondtam neki, hogy anyád ugyan nem tudom éppen mi, de apád infomatikus. Így neked tableted van. :D

A lényeg, hogy megbeszéltük, ha szépen mosolyog, akkor apja biztos farag neki egyet késsel egy fatuskóból. Höhöhö.
(De az ötlet tök jól jött ki, így most pont azt kap, amit szeretne, és amit mi is elterveztünk neki.)

Mostanra kezdett meleg lenni a talaj, mert bezárt a Bambini a Malomban. Ott tudom, hogy van/volt Sylvanian familys babaház. (Az tetszik: fából van (utólagos megjegyzésem: műanyag), lehet bele sok kiegészítőt venni később is. Ha kell. Ha nem, akkor meg így is cuki.)
Az Alföldbe meg tegnap sikerült végre eljutnom, hogy megállapítsam, hogy ott csak 4 egy kupacban vihogó eladónő van, akiknek fingjuk sincs, mit jelent a szó: babaház, képes volt az egyik egy sátrat mutatni válaszul.  ott semmisenincs.

Aztán már törtem a fejem, hogy oldom meg a netes rendelést, és meglepődve tapasztaltam, hogy egy csomó helyen szállítanak másnapra a webáruházból. Úgyhogy holnapra várom. (Ráadásul még a  logopédus is beteg lett, így várhatom lelkesen a futárt.) Mégis lesz időben ajándék. :)



5 megjegyzés:

  1. http://etama.cafeblog.hu/2014/01/29/ismerjuk-meg-egymast/ :-)
    ETAMA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a gaz, galád láncmegszakító vagyok. Muhahhaaaa!
      Tudod, a 7-ből mindig van 1.. :) Egyszerűen túl sokat kellene ehhez gondolkodnom együltő helyemben. Aztán érted... :) Puszi ( a Karády-s dolgodon viszont nagyon kell röhögnöm, ahogy elképzelem... :D )

      Törlés
    2. Gond egy szál se, én letudtam a magam részét, a többi nem az én saram. ;-)

      Törlés
  2. ez nagyon tetszett, anyád nem tudom mi apád informatikus ezért tablet :):):)

    VálaszTörlés
  3. Én is Laci szövegén röhögök! :D

    VálaszTörlés