2013. ápr. 24.

Hogy szolgál a kedves egészsége?

Annyira nem voltak fontos kirándulások ezek.
De azért leírom.
A múlt hónapban eljutottunk Petivel immunológiára. Ez semmiféle jelentőséggel nem bírt: vérvétel, az eredmény ugyanaz, mint eddig.

Illetve, végülis annyi a hír, hogy mégis ennie kell vasat.
Decemberben elfogyott a vas csepp itthon, a gyerekorvos nem is írt fel többet, mert mindig rendben volt Pepp vasa, a vérszegénysége meg úgy néz ki, nem a vashiányos fajta, és mivel azt túl lehet adagolni, ne szedjük.
Aztán szépen ki is ürült a vasraktár, ezt kimutatta a vérvétel, úgyhogy a doki szerint mégiscsak szedjen vasat.  Így most szed (újabb +2 IQpont.. :P Már itt is meséltem ugye, hogy pontonként kaparom össze a gyerek IQ-ját? :
- Kineziológia: az a fajta kezelés, amire jártunk és még megyünk később: helyreteszi az agyát, nyerünk rajta 5-öt minimum.
- Aztán jelelés: a tanulmányok alapján nyertünk rajta még 5-öt (ha nem 10-et, de mondjuk legyen a minimum).
- Éééés, a csecsemőkorban vasat szedők egy angliai tanulmány szerint magasabb IQ-val rendelkeznek, mint az átlag populáció- ide hozzátenném: Eszti is szedett vasat. :) Na, így kell a gyereket kiküzdeni a nyonyóságból. :) )
Szóval most szed vasat. Igazán jelentéktelen infó tényleg.
(Ja és szerencsére nem kezdtünk el a fogpara miatt fluort szedni- fogorvosi javaslatra: japán tanulmány szerint csökkenti az IQ-t a rendszeres fluorevés. Van még kérdés? :D )

Aztán elmentünk a Gyenes főorvoshoz is. Ő mindig megnézi két GOKI-s kontroll közti időben, nézinézi. Jóvan, teljesen rendben van.

Naés a tegnapi GOKIs vizsgálat, az már valami volt! (És most nem a 3 órás várakozásra gondolok, amitől a hajunkat szálanként tépegettük.)
Azt mondta a Simon dr. hogy "Hát elég jól néz ki ez a gyerek, elég lesz 1 év múlva jönni."
Egy év vazze... Úúúú, az jó mi? (Persze azért, mert itthon is megnézik félévente a kardiológián, de mindegy, mert eddig félévente jártunk akkor is.) Ez a legeslegmax. jó hír, ami szívműtöttekkel előfordulhat.:)

Nohát lelkesek voltunk, szép az élet, el is utazunk kirándulni ( a Sors keze lökte!! Nagyon! :) ).
Mátra.

Kinéztem egy napszemüveget, ami végre jól áll! (Kétszer annyiba kerül, mint L. szemüvegpénze, de D&G és nagyon jól áll!) Ezért -mivel bazi drága, de nagyon jól áll- vettem egy sorsjegyet, de ezzel az akciómmal valójában 500 forinttal megdobtam az árát. De a szemüveg nagyon jól áll.

És még Pepp is két szóból álló "mondatokat" alkot. (Nem a 3szótagos szavak létéről nem vesz tudomást továbbra sem.)

Meg vagyunk elégedve a világ folyásával. És a szemüveg nagyon jól áll! (A felszínességi problémáimról is meséltem már, ugye? Vagy végülis ez kinek probléma? :P )

5 megjegyzés:

  1. Kérek szemüveg képet! A felszínesség meg jó, én is alkalmazom sokszor. Egyszerűbb a világ úgy, nem vagyok már dráma királynő, oszt' kész. ;-)
    Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de jó is lenne, ha láthanád! ;) Baromi drága, szóval még emésztgetem a témát... :)

      Törlés
  2. Őöööö, remélem nem gyűlölsz meg, én úgy képzelem, hogy Te nem vagy az a blog díjas fajta, de mégis rád gondoltam. :D Majdcsak nincs örihari!!! Ha érdekelnek a részletek, nézz be hozzám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majdcsak nincs! ;) Ne viccelj már! :) Különben jól érzed, nem szoktam kitenni, meg továbbadni, de minden alkalommal örülök neki, ha kapok. :)
      Szóval izééé, mindig cikinek érzem, ha nem pakolom ki, de úgyis csak az számít, hogy örültem, nem? :P
      Köszi! :D

      Törlés
    2. De, csak az számít, hogy örültél neki. :)

      Törlés