2012. jan. 11.

Gyorsan írok valamit

Gyorsan írok még, mert ha ez így megy tovább, megnyertem Esztit holnaptól itthon.
(Bakker, ennyit bírt: 5 napot a bölcsiben és voilá: újra köhög.)
Szóval ezerrel kitakarítottam, hajat festettem és még főzök valamit holnapra, mert nálam ez a kétgyerekes családmodell nem működik hibátlanul.

Voltunk Pesten szombaton.
Már majdnem sikerült normális képet gyártani a kölykökről, plusz anyu is majdnem nyert egy közöset velük. De nem. Eszti benyomta az unalmast.


Azért a szemüvegcsere az megy...


Aztán ezt neked küldöm Béb:
Asszem én nyerek minden versenyt! Jelen esetben az enyém még a tiéden is túltesz:


Petikirályról akartam összefoglalót írni, hogy mégis már milyen 6 hónaposan, de ahogy elkezdtem... háááát... inkább nem...

Súlya minimális, hosszát nem tudom, enni nem eszik rendesen, hozzátáplálás? ammegmi?, aludni nem alszik, a mozgásfejlődése súlyos lemaradós, viszont frankót kakil a fürdővízbe és nagyon keményen ki tudja marni az ember szemét.

Najó, amúgy 5,5 hónapos kora óta fordul, de csak hasról hátra, vissza még nagyon- nagyon messze van. A Dévényesünk meg roppant nem kedvesen nyilatkozik mindig, pedig szerintem az, hogy állandóan mozgásban van, az egy tök jó dolog. (Úgy értem nem csak fekszik, hanem folyamatosan mozog keze-lába.) És ma igazából csak egyszer ébredt fel éjjel, 4-kor.
És amúgyis cuki, le is fotóztam étkezés közben: (bocs, mancsolás közben...)
Mert anya arcába röhögni bezzeg van esze... :)


Ja és visszavettem a tejet a kajámba. A gyerekorvosunk úgy adta ki, hogy 6 hós korában vegyem vissza a tejtermékeket, kivéve a tejet magában.
Ugye nem kell mondanom, milyen műsorszám megy minden egyes kakis pelenka cseréje alkalmával... (Keresem, keresem nem jött-e vissza a vér, de még nem leltem semmit benne szerencsére.)
Azért nagy bátran egy szem szaloncukorral vállaltam be a tejvisszaépítést, és azóta sem mertem még pl sajtot enni.

Huhh, másra nem emlékszem.
Eszti az csak szimplán cuki, bár most, hogy újra beteg lesz megkezdjük az egymás idegein táncikálást itthon. Amúgy mostanában nem olyan vészes a hisztifaktor.

Na, gyorsan összedobtam ezt így, ágyőpá, ki tudja, mikor jövök legközelebb.
Ja, mert valamit alkotni kéne, ugyanis hétfőn megyünk genetikára (amire szeptemberben kaptunk időpontot, szóval nem érdemes lemondani.)

3 megjegyzés:

  1. na..én ezek után nem csodálkoznék hogy a kölök teli zabálja magát a bölibe....:D:D

    VálaszTörlés
  2. Most ugye nem a pirítósomra céloztál??? :P

    VálaszTörlés